Nový spôsob varenia, Kuchynský riad
Nový spôsob varenia, Kuchynský riad

Nový spôsob varenia: riad pre kreatívnych

Nový spôsob varenia, inovatívne recepty, rôzne variácie prísad a nové interpretácie klasických jedál v kuchyni urobia zázraky.

Okrem nápadov a prísad je rozhodujúca aj voľba riadu.

Značka Fissler ponúka podnikavcom – kulinárom riad, ktorý sa ľahko môže stať ďalším zdrojom inšpirácie pri kuchárskej tvorivosti.

Vysoko kvalitné hrnce a panvice z tejto série ponúkajú detailné riešenia známe zo sveta profesionálneho varenia.

Riad so svojim nadčasovým moderným dizajnom je ideálny pre ľudí, ktorí nechávajú v kuchyni plný priechod svojej fantázii a sú otvorení novému spôsobu varenia založenom na ľahkosti, všestrannosti a lahodnosti.

Objavte pestrosť, ktorú ponúka riad Fissler

Kto chce v kuchyni skúšať nové veci, ten potrebuje viac než len hrniec.

Hrnce a panvice na varenie a pečenie klasických slovenských jedál sú spolu s panvicami na palacinky a wokom inšpiráciou na vyskúšanie receptov z ďalekej Ázie či Francúzska.

Nový spôsob varenia, FisslerSofistikované funkcie

Vďaka vysoko kvalitnej povrchovej úprave protectal-plus je riad ideálny na prípravu jemných pokrmov – rýb, rizota alebo syrovej omáčky.

Vôbec nič sa neprichytí.

K silnejšej aróme jedál prispieva prikrývka z ušľachtilej ocele so špeciálnym zakrivením.

Špeciálna úprava zaručuje, že stúpajúca para stečie naspäť do hrnca ako voda a tým stupňuje intenzitu varenia jedla vo vlastnej šťave.

Na vnútorných stranách hrnca sú integrované praktické stupnice pre jednoduché meranie tekutín.

Mierne zaoblené prechody medzi dnom a bočnými stenami hrnca sú tvarované presne pre lyžice používané na miešanie, aby sa tak zabránilo nalepeniu zbytkov jedla.

Vďaka inteligentnej tepelnej izolácii úchytiek z ušľachtilej ocele je ich teplota vždy príjemná, dokonca aj počas varenia na sporáku.

Osvedčené dno cookstar určené pre všetky druhy sporákov umožňuje riadu značky Fissler všestranné využitie a je vhodné dokonca aj pre indukčné varenie.

Konzultácie a rady od skúsených odborníkov2024-01-20T08:54:24+01:00

Tvorba webových stránok. Riešenia prijateľné pre všetkých a na každý typ podnikania!  Rezervuj si konzultáciu

Panvice sú rôzne. Ako si vybrať tú správnu.

Istotne sa stalo aj Vám, že sa nevydarila ryba, palacinka alebo steak. Pritom na dosiahnutie dokonalého výsledku stačí zvoliť tú správnu panvicu.

Ako ani medzi rybami nie sú dve rovnaké, tak aj panvice sa líšia.

Vyberte si dve

Dve panvice poskytnú vždy istotu, že každé jedlo sa vydarí. Zadovážte si jednu panvicu pre chrumkavý výsledok a druhú na prípravu jedál, ktoré majú tendenciu prilepiť sa.

Pre rýchlu prípravu mäsa a hydiny odporúčame použiť panvicu, ktorú môžete ohriať na vysokú teplotu.

Panvice z radu Crispy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a môžete ich ohriať na veľmi vysokú teplotu bez toho, aby došlo k ich poškodeniu.

Na prípravu vyprážaných jedál z vajec, zemiakov, obaľovaných jedlá alebo rýb sú najvhodnejšie panvice s ochranným filmom, ktorý zabraňuje prilepeniu.

Pre kulinárov

Okrem riadu pre prípravu klasických slovenských jedál Fissler ponúka špeciálne vybavenie aj na prípravu receptov z Ázie či Francúzka pomocou ktorého dokážete pripraviť autentické pokrmy.

Autor: Lyda
Go to Top